Hudreduktion animationsfilm
To animationsfilm om det at få fjernet overskydende hud. En kort film, der viser selve operationen set i snit og en længere animationsfilm om hvordan patienterne oplever selve operationen og efterforløbet. Filmene er lavet i smarbejde med afd. Z – Plastikkirurgisk afdeling på OUH.

Afdelingen oplevede at deres patienter blev overrasket over det lange efterforløb og den følelsesmæssige tumult under og efter forløbet. På trods af grundig forberedelse. De ønskede derfor en film, der kunne hjælpe med at fortælle om dette.

Der er to store fordele ved at bruge animation til dette emne istedet for optaget video. En ting er at illustrationerne kan være mindre voldsomme at se på en live optagelser af løs hud og operationer. Men man kan nemmere skabe anonyme karakterer, som flere kan sætte sig ind i uden at det udstiller enkeltpersoner

Filmen om selve operationen, som kan ses her.

Filmene bliver pt vist til patienternes forberedelsesdag og i OUHs app, Mit hospital. Afdelingen fortæller at: “De fungerer rigtig godt og har fint ramt det vi forsøgte, at illustrere, hvilket de fleste patienter også giver udtryk for.”

Hudreduktions animationerne er lavet i forbindelse med e-Patient. E-Patient er et EU-støttet udviklingsprojekt og er resultatet af en partnerkreds, der inkluderer Odense Universitets Hospital. Læs mere om e-patient på projektets hjemmeside og en artikel om Camilla og KKArts deltagelse i projektet her.

E- patient projektet blev afsluttet i december 2017

  • Client - Lavet i samarbejde med OUH
  • Date - 2017
  • Overview - TV paint, Photoshop, After Effects

Some Related Projects