Knibeøvelser

Illustration og animation af hvordan en knibeøvelse ser ud inde i kroppen til Rehab Svendborg. Animationerne er oprindeligt lavet til en video, der uden ord fortæller hvad man kan forvente på Rehab Svendborg. Selve videoen er produceret af VisualCare ApS.

I dette tilfælde hjælper animation virkeligt på forståelsen, for der er nemlig ikke særligt stor forskel på før og under knib. Det kan feks være svært at se hvordan bækkendbunden faktisk løfter sig under en knibeøvelse, men når der kommer bevægelse på bliver det meget mere tydeligt end blot ved to illustrationer.

Projektet her er en del af e-Patient. E-Patient er et EU-støttet udviklingsprojekt og er resultatet af en partnerkreds, der inkluderer Odense Universitets Hospital. Læs mere om e-patient på projektets hjemmeside og en artikel om Camilla og KKArts deltagelse i projektet her.

Det er muligt at købe licens til at benytte den animerede knibeøvelse og andre illustrationer fra dette projekt. Brug kontaktformularen her, for at høre nærmere om pris og vilkår.

 


  • Client - Lavet i samarbejde med OUH
  • Date - 2017
  • Overview - Illustrator & After Effects
KnibeøvelseObturator internis muskel

Some Related Projects