Logo Camilla Haages
hjerte kredsløb illustration
Kunde: Syddansk Sundhedsinnovation

Animationsfilm til sundheds app

Hvordan gør man det lettere, at håndtere livet med en kronisk sygdom?

“Vi kontaktede Camilla, fordi vi ville lave en række animationsfilm, som gør det lettere at håndtere livet med en kronisk sygdom og støtter op om sunde vaner.“

I forbindelse med udviklingen af en række sundhedsforløb i app’en Mit liv – Min sundhed, havde Syddansk Sundhedsinnovation et ønske om en række animationsfilm til de forskellige forløb. Både om generel sundhed, men også om specifikke sygdomme set helt inde i kroppen.

Du kan læse mere om appen her.

Speciallavede animationer i tråd med Syddansk Sundhedsinnovations designguide.

I tæt samarbejde med Syddansk sundhedsinnovation blev det til en lang række animationsfilm om alt fra hvordan nikotin påvirker din hjerne henover sygdomme i hjertet til en smertelindrende tankeøvelse.

Udover selve produktionene af animationsfilmene, har Camilla også rådgivet om hvordan Syddansk Sundhedsinnovation kunne få mest mulig værdi ud af de enkelte animationsfilm. Fra koncept til færdige film.

Kundens udbytte: Animationsfilm og illustrationer, der formidler komplekse biologiske processer og følelser.

“Filmene har fuldt ud levet op til vores forventninger"

“Vi er meget tilfredse med både processen og produkterne. 

Camilla har styret processen meget professionelt og haft et godt blik for, hvordan vi kunne komme i mål med alle filmene inden for vores budgetramme uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Camilla er god til at fange vores ideer, hun er meget lydhør – men heller ikke bange for at bede os prioritere og blive helt skarpe på, hvilket budskab det er vigtigst at formidle i en film. 

Jeg vil bestemt anbefale Camilla – samarbejdet har været rigtig godt, og filmene har fuldt ud levet op til vores forventninger.”

Anna-Britt Krog, IT-projektleder, Syddansk Sundhedsinnovation