Logo Camilla Haages

Om Camilla Haages

Fordi god animation kan så meget mere end blot underholde.

Camilla hjælper dig ikke kun med at forklare komplicerede begreber samt videreformidle dit budskab, hun sørger også for, at det bliver gjort på en måde, der matcher lige netop dit brand.

Camilla er skarp til at skære ind til benet, finde frem til essensen af din virksomhed og vise den frem med den rette mængde charme og personlighed til at din målgruppe stopper op og lytter til dit budskab. 

Camilla udnytter det fulde potentiale i animation og illustration til ikke blot at underholde men også til at hjælpe med forståelsen og løfte budskabet op på et højere plan. En god animationsfilm fortæller meget mere end blot de ord, der bliver sagt.

Camilla kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden af ens og upersonlige explainer videoer, der ikke bibringer noget særligt til hverken budskab eller forklaring. 

Testimonials

De andre siger

Marie-louise-small

“Camilla formår ofte at forstå vores patienter bedre end vi selv gør.”

Hver gang Camilla har lavet noget, så er det unikt, fanger essensen og sjældent lige, hvad jeg havde i hovedet til en start. Jeg oplever processen som en fortløbende dialog og en fælles meningsdannelse, der sker en afstemning undervejs, og så ender man op med et produkt som forventet (men nok ikke som først forestillet).

Jeg anbefaler Camilla til andre, når jeg kan komme til det. Det er lige i øjet, det hun laver, og med sundhedsbrillerne på, er forståelsen og indfølingsevnen stor. 

Marie-Louise Krogh
Projektleder
OUH
Odense universitetshospital

marie-morthorst-bang-small

“Hun var hurtig til at aflæse os som kunde og ramte spot on den stil, vi var ude efter.”

Camilla aflæste rigtig hurtigt, det vi ønskede, og havde præcis den streg og tilpas humoristiske tone, som vi var ude efter. Det var ganske få rettelser, der skulle til, før vi var enige om, hvordan videoerne skulle se ud.

Med relativt få scener i videoen, kunne Camilla på imponerende vis få det ønskede budskab frem, så videoerne var nemme og hurtige at afkode. Samtidig har Camilla en utrolig fin streg, og det var fantastisk at opleve, hvordan de idéer vi havde haft i hovedet fik form, personlighed og liv gennem hendes videoer.

Marie Morthorst Bang
Kommunikations- konsulent
Odense Letbane P/S

camillas baggrund

Klassisk animator

Camilla er uddannet klassisk animator, dvs. traditionel tegnefillmstegner, og hun har arbejdet med tegnefilm og visuel kommunikation siden 2004. Hun har været med på tegnefilmsproduktioner for bl.a. Zentropa Film og har arbejdet med design, illustration og tegnefilm til Ordbogen.com. Sidenhen har Camilla produceret tegnefilm og anden visuel kommunikation for en bred vifte af kunder:

OUH, Odense Letbane, Mayday Film ApS, Troika Film, Faaborg Pharma, Fjord & Bælt, Erhvervshus Sjælland, Plastic Change