Logo Camilla Haages
Kunde: Sophia CC Rasmussen

Illustrationer til Familieterapeut

Hvordan formidler man de følelser, som en familieterapeut hjælper med at bearbejde bedst?

Familieterapeut Sophia C. C. Rasmussen hjælper familier, der er udfordret af søskendejalousi, konflikter – eller hvor forældre mister sig selv i den hektiske hverdag med børn og har tidligere brugt stock billeder, men har ønsket noget, der bedre kunne skære igennem den evige nyhedsstrøm og få hendes målgruppe til at stoppe op.

Hun beskriver selv så fint sit problem: 

“Jeg tog fat i Camilla, fordi jeg var træt af at bruge stockbilleder i min markedsføring. De billeder, jeg kunne få fat på, var for polerede og lidt for anonyme. 

Jeg er familierådgiver og hjælper familier, der oplever opslidende konflikter med deres barn, søskendekonflikter eller på en eller anden måde har et barn der ikke trives. Derfor har jeg brug for nogle gode illustrationer, som kan nå familier, der står i denne her situation. Illustrationer, som kan vise de følelser, der er hos børn og voksne, som står i en opslidende konflikt eller som er kommet ud på den anden side. 

Og det har været virkelig svært at finde noget, der kunne illustrere det på en god måde, så man bliver fanget.”

Løsning: Speciallavede illustrationer med fokus på relationer og følelser i en familie.

Derfor var det oplagt, at spejle de følelser og situationer, man som forældre kan opleve, i en hektisk hverdag med børn. Det er indtil videre blevet til en række illustrationer om blandt andet konflikter og søskendeforhold.

Om processen siger Sophia selv:

“Jeg synes, Camilla har været skøn at samarbejde med. Jeg er utrolig tilfreds med slutresultatet: I de færdige illustrationer har Camilla meget præcist ramt den streg og de udtryk, jeg gerne ville have. Det var næsten som om at hun har kunnet tegne det, jeg havde i mit hoved. Det er ret vildt. 

Og processen derhen har været smadderfin. Jeg er vild med, at Camilla har været så lydhør overfor mine ønsker og tålmodigt har justeret illustrationerne, så slutresultatet er blevet lige som jeg ville have. Samtidig med, at Camilla er kommet med relevante indspark, og idéer. 

Jeg er meget imponeret over, hvordan Camilla har formået at omsætte mine beskrivelser af, hvilke følelser, jeg ville have frem, til hvordan det færdige resultat er blevet. Camilla har ramt det spot on.”

Kundens udbytte:

“Jeg har fået testet, hvilke annoncer, der performer bedst. Og vinderen er helt klart Camillas tegninger.”

“Camillas tegninger er blevet min signatur nu. Det er hendes tegninger der gør, at jeg får et blikfang, der skiller sig ud – så mine potentielle kunder lægger mærke til mig. Både på sociale platforme og på min hjemmeside. Jeg har fået testet, hvilke annoncer, der performer bedst. Og vinderen er helt klart Camillas tegninger.“

“Jeg vil virkelig anbefale Camilla til andre og har allerede gjort det flere gange. Fordi jeg kan se, hvor stor en effekt det har haft på min forretning. At jeg har haft hendes tegninger, har betydet, at jeg skiller mig ud og folk husker mig.”

Du finder Sophias hjemmeside her.