Logo Camilla Haages
gravid kvinde
Kunde: Odense Børnekohorte

Illustreret spørgeskema til børn

Udfordring: Hvordan kan man gøre et spørgeskema mere letforståeligt for børn?

Odense Børnekohorte stod overfor at skulle sende det første spørgeskema ud, der henvender sig direkte til børnene i deres kohorte. Hidtil har spørgeskemaerne været rettet mod forældrene.

Udfordringen var derfor at sikre at børnene i alderen 9-11 år kunne forstå spørgsmålene godt nok til at svare ærligt.

Spørgeskemaet skulle oprettes i et traditionelt spørgeskema format pga. GDPR. Derfor var det ikke muligt at bruge animation eller lyd ved hvert enkelt spørgsmål.

Løsning: Et gennemillustreret spørgeskema og en teaser animation

I tæt samarbejde med Odense BørneKohorte lavede Camilla en illustration for hvert spørgsmål, der belyser essensen af det enkelte spørgsmål samt en animationsfilm, der fortæller lidt om hvad Odense Børnekohorte overordnet set ønsker at høre om og hvorfor.

Kundens oplevelse:

“Vi er virkelig tilfredse med vores slutprodukt og kan kun anbefale andre at bruge Camilla til lignende grafiske opgaver.”

Vi kontaktede Camilla fordi vi havde brug for at få udviklet et spørgeskema i en app til børn i 9-11 års alderen, hvor de med hjælp af illustrationer selv kunne besvare det. Og fordi Camilla havde ​gode referencer fra en tidligere opgave, som hun har udført fra en anden OUH afdeling

Camilla løste opgaven helt perfekt. Hun har sans for detaljen, er god til at sætte sig ind i opgaven og den specifikke målgruppe som opgaven henvender sig til. Camilla har også været rigtig god til at modtage og selv komme med ændringsforslag.  

​Camilla er lydhør, god til at tilpasse opgaven til vores behov og har selv gode indspark.

Vi havde et indledende møde, hvor vi fortalte om vores tanker og idéer om opgaven, hvorefter Camilla løbende sendte os udkast som vi gav feedback på. Der har været et godt ping-pong sammenspil hele vejen og i dag sidder vi tilbage med et fantastisk produkt, som vi virkelig glæder os til at afprøve.  

Vi følte os i gode hænder fra starten af. Camilla er utrolig professionel og lever sig godt ind i opgaven. Vi har følt os i sikre hænder hele vejen fra start til et helt unikt slutprodukt.  

Vi er virkelig tilfredse med vores slutprodukt og kan kun anbefale andre at bruge Camilla til lignende grafiske opgaver

Henriette Boye
Projektchef, Cand. Scient.
Master i off. Ledelse (MPG)
H.C. Andersen Børne- og Ungehospital

venner i sofa