Logo Camilla Haages
screenshot fra filmen, der viser en hånd, der peger på en tegning af en studerende
Kunde: SDU

Illustration og animation til informationsfilm

Hvordan forklarer man det lidt komplekse forhold mellem kvote 1 og 2 ansøgninger, så flest mulige søger og får en studieplads?

Mange kommende studerende er slet ikke klar over, at det er en god ide at søge begge kvoter. For det er det. For SDU kan det betyde at færre bliver optaget, og derfor er informationen vigtig at få formidlet ordentligt. 

Men det med kvote 1 og kvote 2 ansøgninger kan godt være et komplekst område at forklare med tekst alene, og derfor ønskede SDU – Syddansk Universitet en informationsfilm til kommende studerende om det at søge i kvote 1 og kvote 2, og ikke mindst om fordelene ved at søge i begge kvoter, hvis man kan. 

Løsningen blev en fin kombination af levende illustrationer, stop motion og lækre fotos, der på underholdende vis forklarer kompleksiteten. Filmene er primært udviklet til at blive vist på informationsmøder, men også på sociale medier og på hjemmesiden.

En film, der fanger og fastholder opmærksomheden hos de studerende.

Det helt store udbytte ved filmen er, at man på en visuel interessant måde får forklaret et ellers tørt emne.

Filmen er produceret af Troika Film for SDU i samarbejde med Camilla og Creative Content Agency Camilla har stået for illustrationer og enkelte af de mere komplekse animationer.